Graag willen wij u laten kennis maken met de service en onze knowhow inzake vervoer en dienstbetoon.

Met onze 20 jaar ervaring aangaande taxivervoer bieden wij u een degelijke en betrouwbare service aan. Met ons wagenpark dat drie taxi's en een Minibus bevat staan wij elke dag, 24/7 alsook op zon- en feestdagen, het hele jaar door, ter uwer beschikking.

Mocht u nog verdere inlichtingen of vragen hebben, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24/24 u bereikbaar, uiteraard ook op zon- en feestdagen. Op weekdagen kan U bestellingen plaatsen via mail, gevolgd door een bevestiging van de reservatie.

PERSONEEL

Ons personeel is Nederlandstalig en heeft tevens noties van Frans en Engels.

SERVICE

Ons cliënteel kan rekenen op een professionele begeleiding zoals onder meer het dragen van de bagage en een veilig vervoer.
Verder begeleiden wij hen tot aan de balie van het hotel of de receptie van uw bedrijf.

TAXI

Onze twee taxi's “de uitvoering van het model Nissan Qashqai”, die wij U ter beschikking stellen, zijn uitgerust met onder meer elektrische ruiten, centrale vergrendeling, GPS, anti car-jack systeem, klimaatregeling en een comfortabele zitruimte.

VEILIGHEID

Voor de veiligheid van de passagiers is ons wagenpark voorzien van dubbele airbag, ABS & achteruitrijcamera.

EXTRA

Als extraatje zijn de twee wagens voorzien van een lederen interieur, exclusieve afwerking en de allerlaatste snufjes.

MINIBUS

Uitsluitend op reservatie en na bevestiging, beschikken wij tevens over twee minibusjes die tot maar liefst 6 passagiers kan vervoeren.
Uiteraard is dit economisch voordeliger dan het boeken van 2 taxi's. Verder is deze uitgerust met centrale vergrendeling, anti car-jack systeem, klimaatregeling en een comfortabele zitruimte.

Taxi Gerard - TIME IS MONEY….

Bij afhaling aan de luchthaven worden de vluchtschema's vanuit de taxicentrale via de website van de luchthaven nauwkeurig opgevolgd. Zo worden extra kosten en langdurig wachten vermeden. Uiteraard zijn er uitzonderingen zoals verloren bagage, identiteitskaartproblemen bij de douane, enz.

HERKENBAARHEID

Om het onze passagiers makkelijk te maken hebben wij een trefpunt aan de luchthaven. Onze chauffeur wacht hier zijn passagier op met een bordje waarop de bedrijfsnaam en de naam van de passagier vermeld staat.

INFORMATIE

Om een vlotte werking te garanderen vragen wij U om ons volgende gegevens mee te delen:

•Naam van de passagier

•Uur van aankomst

•Vluchtnummer

•Plaats van opstijgen

Om te vervolledigen uiteraard, plaats van bestemming & aard van betaling.

OPMERKING

Uiteraard bieden wij U deze diensten niet enkel aan bij het afhalen aan de luchthaven maar ook bij het brengen naar de luchthaven.